Home | Portfolio | Curriculum Vitae | Language: Nederlands English
Portfolio

Hieronder staat een greep uit de websites die door mij ontworpen zijn.

1host Internet Services
URL: www.1host.nl
Technieken: HTML, PHP, MySQL
Status: Online
1host Internet Services is een jong webhostingbedrijf, circa 1 jaar geleden opgericht. Voor dit bedrijf is zowel de layout als de achterliggende code ontwikkeld. Tevens is er een beheermodule voor de webruimte van klanten in ontwikkeling.
De Wijnhoeve
URL: www.dewijnhoeve.nl
Technieken: HTML, PHP, MySQL, .htaccess
Status: In ontwikkeling
De Wijnhoeve is een online wijnwinkel. De site ondergaat op dit moment een totale metamorfose. Alle pagina's staan in een database, zodat ze vanuit het beheersysteem aangepast kunnen worden. Om de URL's beter leesbaar en indexeerbaar te maken wordt er gebruik gemaakt van Apache's mod_rewrite. Voor deze site wordt zowel de layout als de onderliggende code geschreven.
Hateg Reklame BV
URL: www.hateg.nl
Technieken: HTML, PHP, MySQL
Status: In ontwikkeling
Hateg Reklame heeft onlangs haar diensten uitgebreid met het oprichten van een digitale drukkerij. Voor het berekenen van prijzen is een kleine intranet pagina ontworpen. Deze zal later ook op de uiteindelijke website komen.
SitaWeb
URL: www.sitaweb.nl
Technieken: HTML, PHP, MySQL
Status: Offline (vervangen door SitaWeb Frontpage)
SitaWeb is de officiële fansite van Sita. Het ontwerp van de pagina is inclusief onderliggende HTML code grotendeels aangeleverd. De PHP code en achterliggende database is bij de aangeleverde bestanden ontworpen. Tevens is een fotoalbum, nieuwssysteem, chat en nieuwsbrief ontwikkeld. Het achterliggende CMS systeem is grotendeels in gebruik. Zo nu en dan worden er nog enkele nieuwe functies aan de site toegevoegd.
SitaWeb Frontpage
URL: frontpage.sitaweb.nl
Technieken: HTML, PHP, MySQL, .htaccess
Status: Online
SitaWeb was toe aan een nieuw ontwerp. In plaats van alleen het uiterlijk te veranderen, is er ook onder de motorkap een hoop aangepast. Nieuwe functies ten opzichte van de oude site zijn een compleet nieuw gebouwde poll, weergave van het aantal online gebruikers, uitgebreide statistieken en een betere integratie met het bijbehorende forum. Door het gebruik van Apache ModRewrite zijn de URL's schoon en is er niet direct te zien welke scripttaal wordt gebruikt.
This page is valid HTML 4.01