Home | Portfolio | Curriculum Vitae | Language: Nederlands English
Welkom op gdaymate.nl!

Veel mensen vragen zich af wat G'day Mate nou eigenlijk betekent. Het betekent simpelweg 'hallo', in Australië tenminste.

Het verhaal begint 22 jaar geleden, op 30 oktober 1982. In een buitenwijk van Sydney, in het Mona Vale hospital, wordt een jongetje geboren. Afgezien van wat kleine probleempjes, gaat het goed met hem en met zijn ouders. Ze leven in het zonnige Dee Why, slechts meters van het strand.
2 jaar later krijgt hij er een zusje bij. Afgezien van de gebruikelijke broer/zus ruzies, kunnen ze het goed met elkaar vinden...
En toen sloeg het noodlot toe. Moeder kreeg heimwee, en wilde weer terug naar Nederland. Klein als de jongen was, had hij niks in te brengen, en het gezin ging weer terug naar Nederland.
De fascinatie voor het Australische land bleef. Vader beloofde de jongen een ticket naar Australië, zodat hij de zomervakantie na zijn middelbare school er door kon brengen. De jongen grapte dat hij misschien wel een jaar wou gaan, en op 21 november 2000 was het zover. Na zo'n 7 maanden in Australië was het geld op, maar na terugkomst in Nederland was de liefde voor Australië alleen maar groter geworden. Daarna ging de jongen Informatica studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
September 2004 ontmoette hij een meisje, Melissa, waarmee hij nu al bijna een jaar samenwoont, samen met twee katten en twee cavia's. School begon toch wel te vervelen, en na het bezoek aan de open dag van de Hogeschool van Amsterdam, was de keuze snel gemaakt. De studieplannen werden omgegooid, en de huidige opleiding is bedrijfskundige informatica, duaal...

En dat brengt ons bij het heden. Op dit moment is hier alleen nog maar mijn portfolio en curriculum vitae te vinden.
This page is valid HTML 4.01